HoT klemmen

Universele wielklem waarbij uitslingeren niet meer nodig is. De HoT wielklem positioneert zich op de wang van de band waardoor hij direct de exacte positie van het wiel aanneemt.

HoT klemmen

Ook snel en accuraat uitlijnen? Uitslingeren of compensatie door 15 graden rollen behoort nu definitief tot het verleden. Door gebruik te maken van een zeer accurate opspanning is uitslingeren en rollen overbodig geworden.

De zuivere en foutloze opspanning zorgt direct voor juiste uitlijnwaardes! Tevens is de HOT klem dusdanig ontwikkeld dat velgschade tot het verleden behoort. Deze techniek is specifiek ontwikkeld voor de Vamag New Dimension en Teco CCD uitlijnsystemen. Dus ook met een CCD uitlijnsysteem kunt u snel, zuiver en eenvoudig uitlijnen. Een aantal eigenschappen op een rij:

  • Geen foutieve opspanning meer; direct uitlijnen zonder compensatie (ook geen 15 graden rollen!)
  • Wieldoppen verwijderen niet nodig
  • Schadevrije opspanning; dure aluminium velgen blijven onbeschadigd
  • Snelle en eenvoudige opspanning door ergonomische glijblokken
  • Geschikt van 12” tot 24”wielen.

Benieuwd naar de werking van de HOT uitlijnklem? Neem contact op met CBX voor meer uitleg of een demonstratie. Uiteraard kunt u een reeds overtuigde referentie raadplegen! Maak ook kennis met andere de uitlijnconcepten van CBX, zoals de zeer platte opbouw RVS glijplaten die zeer fraai uw vlakke hefbrug omtovert tot een volwaardige uitlijnbrug. CBX maakt uitlijnen leuk, gemakkelijk én betaalbaar!

...
Voeg toe aan offerte
specificaties
0
Volg ons!

Helaas: Deze pagina is nog niet beschikbaar. Houd onze site in de gaten, wij werken er aan!