De Brainbee airco service units staan bekend om hun betrouwbaarheid en gebruiksvriendelijkheid. De nieuwe Air-Nex machines zijn gemaakt van een stevige stootvaste kunststof behuizing en 7” Touchscreen. Daarbij zijn alle units uitgerust met een WiFi module waarmee je altijd software en database updates kan ontvangen. Ook kan je via WiFi het A4 printrapport mailen naar de receptie of direct printen op je netwerkprinter.

Uniek bij BrainBee is ook het ECO-LOCK systeem dat voor minimaal verlies van koudemiddel zorgt. Daarbij kan de unit via de ECO-LOCK functie ook controleren of het ventiel van de serviceaansluiting lekt. Al met al is de Air-Nex machine een zeer fijn en gebruiksvriendelijk airco service station.

Er zijn 3 verschillende uitvoeringen voor R134A en R1234YF

Garagebedrijven die af en toe aircoservice uitvoeren

De Air-Nex 9320 en 9420 zijn de basismodellen voor R134A en R1234YF. De unit is samengesteld voor bedrijven die wel graag op een goede en fijne manier airco service willen kunnen doen, maar dit relatief weinig doen. Handmatige invoer van olie en standaard niet voorzien van ECO-LOCK.

Garagebedrijven die regelmatig aircoservice uitvoeren

De Air-Nex 9350 en 9450 zijn de business modellen voor R134A en R1234YF. De unit is samengesteld voor bedrijven die regelmatig tot vaak airco service verlenen. De unit is voorzien van een iets grotere tank en heeft kan een volledige geautomatiseerde de standaard airco servicebeurt uitvoeren door middel van de olie weegsensor. Standaard zijn deze modellen ook voorzien van ECO-LOCK.

Aircospecialisten

De Air-Nex 9380 en 9480 zijn de geavanceerde modellen voor R134A en R1234YF. De unit is samengesteld voor bedrijven die specialistisch werken aan airco systemen. De unit is ten opzichte van de 9350 en 9450 voorzien van meerdere druksensoren zodat een complete geautomatiseerde drukcontrole kan worden uitgevoerd door de airco service unit zelf. Ook bevat deze unit aparte vaatjes voor POE olie en UV olie voor POE voertuigen.

*Prijzen inclusief verzending en eenvoudige gebruikershandleiding.

0
Volg ons!

Helaas: Deze pagina is nog niet beschikbaar. Houd onze site in de gaten, wij werken er aan!