NIEUWS

Truckbanden functionaliteit GrooveGlove te zien op huisshow

De al vernieuwende GrooveGlove kan binnenkort nog meer! Tijdens de huisshow van CBX Nederland – op 23, 24 en 25 februari in Geldermalsen – kunnen bezoekers namelijk kennismaken met het scannen van truckbanden met de GrooveGlove!

Het kan nu al!

Technisch is de huidige GrooveGlove al geschikt voor het scannen van truckbanden. Banden met een profiel minder dan 18 mm profieldiepte kunnen snel en eenvoudig worden gescand! In april na de officiële release van de nieuwe software zullen ook nieuwe banden gescand kunnen worden. De fabrikant (T-Scan) is op dit moment bezig een nieuwe interface en printrapport te maken voor de GrooveGlove waarop duidelijke instructies en resultaten getoond kunnen worden, speciaal voor de het scannen van truckbanden.

Sneak preview tijdens de huisshow

Tijdens de huisshow van CBX Nederland wordt deze “sneak preview” getoond. Buiten de personenwagenscans is er dus ook een truckband, speciaal om de werking op een truckband te laten zien. U kunt hier de voordelen van de GrooveGlove zien voor de truckwereld, zoals het snel kunnen maken van een compleet rapport van een voertuig, inclusief trailer en het weergeven van de resultaten in een overzichtelijk rapport voor de klant. Mark Tracy van T-scan geeft hier tijdens de huisshow alle informatie over.

De GrooveGlove geschikt voor verschillende truck configuraties

Er zijn natuurlijk verschillende samenstellingen van truck en trailers. T-Scan ontwikkelt dan ook een interface waarin het aantal wielen en/of assen door u makkelijk te selecteren is. Snel en overzichtelijk voor de gebruiker en zijn klant, buitengewoon krachtig als verkoopargument voor nieuwe banden en gelijk in 1 overzicht duidelijk zichtbaar gemaakt.

Officiële delegaties tijdens de huisshow

Tijdens de huisshow van CBX Nederland zullen ook vertegenwoordigers van de verschillende fabrikanten aanwezig zijn om vragen te beantwoorden en om u te leren kennen. Vanuit T-scan (GrooveGlove) zal dat Mark Tracy zijn, maar ook vertegenwoordigers van bijvoorbeeld APAC, TECO en A.M.I zullen aanwezig zijn.

Bekijk het programma van de open huis show op www.cbx-nederland.nl/huisshow en schrijf u vrijblijvend in om deze en andere unieke innovaties te bekijken in een ongedwongen en informele sfeer.

De huisshow van CBX Nederland vindt plaats op 23, 24 en 25 februari. Locatie: Poppenbouwing 2A, 4191 NZ in Geldermalsen.

0
Volg ons!

Helaas: Deze pagina is nog niet beschikbaar. Houd onze site in de gaten, wij werken er aan!