NIEUWS

Eerste huisshow een succes, bekijk de video reportage!

Een van de grote publiekstrekkers was de GrooveGlove. Een unieke bandenprofielscanner die als rendementstool ingezet kan worden. Bekijk de video verderop voor meer beelden!

De eerste huisshow van CBX Nederland was een succes. Zonder onszelf te veel op de borst te willen kloppen mogen we toch zeggen erg trots te zijn op het resultaat. Voor iedereen die het heeft gemist hebben we een mooie video-reportage gemaakt. Benieuwd hoe het er aan toe ging? Bekijk de video hieronder snel!

De eerste inschrijvingen druppelden al snel binnen nadat wij bekend hadden gemaakt dat wij onze eerste huisshow organiseerden. Al snel hadden we een mooie lijst met geregistreerde bezoekers. Uiteindelijk bleek dat ook veel klanten en bekenden ons zonder inschrijving wisten te vinden, wat de huisshow alleen maar leuker maakte! Wij willen dan ook bij deze iedereen die ons heeft bezocht bedanken voor hun plezierig bezoek!

GrooveGlove de publiekslieveling

Zelf wisten wij dat de GrooveGlove een baanbrekende tool was, maar toch stonden wij alsnog te kijken van de hoeveelheid mensen die hierop af kwam. Mark Tracy (directeur van de fabrikant T'-Scan) had dan ook een complete, heldere en overtuigende uiteenzetting van de werking van de GrooveGlove en de bijbehoren cloud-based software (kijk de video voor een voorproefje!) en heeft vrijwel doorlopend kunnen vertellen over de voordelen. Als er één ding duidelijk is geworden tijdens de huisshow, dan is het wel dat de GrooveGlove haar investering zeer snel terug verdient door de stijging in verkoop van banden, uitlijnbeurten en klantenbinding die u ermee kunt realiseren.

Automatiseer met GrooveGlove

GrooveGlove draait om slimme constant ontwikkelende software.

Automatisering is de sleutel tot werkplaatsrendement en de GrooveGlove speelt hier perfect op in door geïntegreerde WIFI waarmee scans direct naar de cloud worden verstuurd. Resultaten kunnen via de cloud zelfs direct geprint worden op een printer in uw werkplaats of receptie, gekoppeld aan het kenteken van de klant met bijbehorende foto!

Maar nog belangrijker: GrooveGlove kan aan uw garagesoftware gekoppeld worden. CBX Nederland is nu al in gesprek met diverse producenten van populaire softwarepakketten om een directe koppeling mogelijk te maken. Het doen van een scan is dan al genoeg om het resultaat in uw garagepakket op te slaan, wat de tool nog verder integreert in uw werkplaatsproces.

overzicht werkplaats huisshow.jpgequipment update wordt gelezen.jpgMark legt Grooveglove uit aan erwin.jpgBen praat met klant.jpg

Er is nog veel meer te vertellen over de GrooveGlove. Benieuwd wat de GrooveGlove voor u en uw werkplaats kan doen? Neem contact op met verkoop@cbx-nederland.nl en wij rekenen u graag exact voor hoe snel u de GrooveGlove terug verdient en vooral: hoe gemakkelijk u uw werkplaatsomzet zal zien stijgen! Ontneem uzelf niet de kans nu te profiteren van de voordelen tijdens de komende bandenwisselperiode aangezien dit hét moment om de GrooveGlove te integreren in uw werkplaatsproces. De tool en software is in tegenstelling tot andere bandenscanners compleet werkend nu al leverbaar. Wacht dus niet te lang en profiteer van deze unieke omzet tool.

Snel leverbare tweekolommers

Iets dat ook zeker de aandacht wist te trekken was de nieuwe tweekoloms hefbrug van het Tsjechische AMI. Hefbruggen zijn in de hele equipmentbranche altijd al een productsoort geweest met relatief lange levertijden. Dat lost CBX Nederland nu op door deze AMI tweekoloms hefbruggen in het assortiment te nemen. AMI hanteert namelijk korte levertijden en houdt een grote voorraad aan op haar fabriek. Daarnaast worden de AMI tweekolommers voorgeassembleerd geleverd waardoor de installatietijd sterk verkort wordt.

Gecontroleerd heffen en dalen

Technisch gezien is er natuurlijk ook wat te vertellen over de AMI tweekoloms hefbruggen. Zo is het robuuste frame zeer veilig en duurzaam, AMI geeft hier zelfs tien jaar garantie op! Daarnaast is de tweekolommer voorzien van een manuele hendel om het heffen en dalen te bedienen. Hiermee kunt u de hefbrug zeer gecontroleerd een klein stukje laten dalen, in tegenstelling tot een normaal gebruikte drukknop.

En dan de winnaars!

Zoals u wellicht wist verlootten wij onder de inschrijvingen een aantal mooie prijzen. Hieronder de winnaars:

Samsung 10"tablet Damir van D.F.P. Automotive te Boxmeer

Dag 1

Waardebon á € 250,- Autobedrijf van den Bosch te Dronten
Onderhoud hefbruggen Deni Wheelstyling te Zwanenburg

Dag 2

Waardebon á € 250,- Bandenservice v.d Vorst te Helmond
Onderhoud hefbruggen First Stop Peters Autobanden en Servicebedrijf te Hengelo

Dag 3

Waardebon á € 250,- Garage Rima te Voorschoten
Onderhoud hefbruggen Autoservice Valentijn te Zaltbommel

Allemaal van harte gefeliciteerd!

Zeker niet de laatste huisshow

Het organiseren van de huisshow is ons goed bevallen. Zo goed zelfs dat wij u nu al kunnen beloven dat er meerdere gaan komen. Houd daarom onze website in de gaten of volg ons op Facebook om te weten te komen waar en wanneer u samen met ons kennis kunt delen!
0
Volg ons!

Helaas: Deze pagina is nog niet beschikbaar. Houd onze site in de gaten, wij werken er aan!