NIEUWS

Bereken uw rendement met de GrooveGlove online

De GrooveGlove, een unieke bandprofiel scanner, kan rendement opleveren in iedere werkplaats. CBX bewijst dit door iedereen het unieke rendement van zijn eigen bedrijf uit te laten rekenen met een speciale tool op haar website.

Via www.cbx-nederland.nl/grooveglove wordt een eenvoudig formulier zichtbaar waar een garagebedrijf een paar kerngetallen in kan vullen. Cijfers als het aantal doorgangen per maand, de gemiddelde marge per band en het gemiddelde aantal uitlijningen per maand kunnen worden ingevuld waarna de gebruiker direct een e-mail ontvangt met daarin de rendementsberekening plus een onderbouwing.

Voor werkplaatsen met één monteur rendabel

Zelfs voor CBX waren de resultaten soms een positieve verassing. Zo kon een denkbeeldig bedrijf dat maandelijks slechts 50 voertuigen in de werkplaats kreeg en een relatief lage marge op banden en uitlijningen hanteerde al duizenden euro’s per jaar verdienen met de GrooveGlove. Daarbij is de marge op monteren en balanceren nog niet eens mee gerekend!

Voor bedrijven met een gemiddeld aantal doorgangen waren de resultaten al helemaal spectaculair. Jaarlijkse winsten kunnen letterlijk met tienduizenden euro’s verhoogd worden doordat de GrooveGlove een objectief en onafhankelijk rapport opmaakt over de staat van de banden.

In de e-mail die een gebruiker ontvangt worden de cijfers ook onderbouwd. Er wordt dus niet zomaar iets geroepen! En mocht er toch nog twijfel bestaan: CBX stelt graag een verkoopadviseur ter beschikking om de berekening eens helemaal samen door te lopen.

Meer nieuws onderweg

De ontwikkelingen van de GrooveGlove gaan erg hard. De komende tijd zal er een hoop spannend nieuws te melden zijn, dus houd onze site in de gaten!
0
Volg ons!

Helaas: Deze pagina is nog niet beschikbaar. Houd onze site in de gaten, wij werken er aan!