NIEUWS

CBX koppelt een nieuwe versnelling aan in Hardenberg!

Hij komt langzaam dichterbij: de Autoprofessioneel in Hardenberg. De plek om u eens goed te laten informeren over wat er nieuw is op werkplaatsgebied en vooral: waar er voor u nog iets te winnen valt!


Waar u zeker even langs zou moeten gaan is de gecombineerde stand van CBX Nederland, ZF en Sachs. Hier wordt namelijk de ultieme opstelling gedemonstreerd om automatische versnellingsbakken te spoelen. De APAC 1524 4-koloms hefbrug (superlaag!) van CBX brengt de auto op een prettige werkhoogte terwijl de automatische ZF-versnellingsbak gespoeld wordt. APAC en ZF zijn geen vreemden voor elkaar. ZF services maakt namelijk gebruik van twee hydraulische  APAC 1518 2-kolommers in haar werkplaats.

Schrijf u hier in
CBX toont daarnaast de inmiddels beroemde Vamag New Dimension uitlijner werkend en al. Een 3D uitlijner waarbij stilstaande meetkoppen aan de zijkant van de hefbrug opgehangen zijn. Vraag CBX naar één van de reeds tientallen tevreden klanten!
In combinatie met de New Dimension uitlijner toont CBX de HoT (Hang on Tyre) wielklemmen. Met behulp van deze klemmen kan direct snel worden uitgelijnd zonder uit te slingeren of te rollen. Ook de speciale low-profile opbouw uitlijnkit kunt u in Hardenberg bewonderen. De opbouw-uitlijnset in de praktijkDeze deels RVS kit tovert iedere 4-koloms hefbrug om naar een volwaardige uitlijnhefbrug en is bovendien zeer laag zodat dit geen obstakel vormt.

CBX racet voor u

Laat CBX u op de Autoprofessioneel in Hardenberg ook eens informeren over hefbrugonderhoud en -keuring. Nadat u een rondje in onze race-simulator heeft gereden kunnen wij u alles vertellen over onze gecombineerde 40 (!) jaar ervaring op het gebied van hefbrugonderhoud van alle merken. Of neem de nieuwe editie van de Equipment Update mee, onze speciale actiekrant. Wij staan voor u klaar. Snel, vakkundig en betaalbaar.

0
Volg ons!

Helaas: Deze pagina is nog niet beschikbaar. Houd onze site in de gaten, wij werken er aan!