NIEUWS

Wat kunt u in 2017 verwachten van CBX Nederland?

Dat CBX Nederland uit Geldermalsen aan de weg timmert en nu ook gevonden wordt als compleet werkplaats inrichter mag geen verassing zijn als u weet wat voor ervaring en kennis er ondertussen in huis is. Zo heeft ons team verkoopadviseurs, Johan Stolk en Ben Hendrikse samen 25 jaar ervaring met het inrichten van werkplaatsen en inzetten van nieuwe technieken. Onze technische dienst heeft samen meer dan 40 jaar ervaring met het installeren, onderhouden en keuren van werkplaatsapparatuur en onze binnendienst droomt artikelnummers, bestelcodes en magazijnbonnen.

Het pand van Autoschadebedrijf Leo BransDeze expertise kwam ook Ab Brans van Autoschade Leo Brans ter ore, toen hij er een pand bij kocht aan de Beeke 5 te Erp. Ab Brans is de zoon van grondlegger Leo en samen met zijn vrouw Karin zijn zij beide nog volop werkzaam in het familiebedrijf. Hij maakte grote plannen; er zou een allround autoschadeherstelbedrijf komen met de meest moderne apparatuur. CBX Nederland kreeg de opdracht voor levering van een zestal Herrmann stempelhefbruggen, twee stuks Herkules carrosseriehefbruggen en één APAC rijbanen schaarhefbrug met een minimale oprijdhoogte van slechts 18 cm. Bij deze willen wij Ab Brans bedanken voor de opdracht, u heeft met CBX Nederland de juiste keuze gemaakt!

Daarnaast mocht CBX Nederland vrij recent de CarProf vestiging in Spijkenisse compleet inrichten en voorzien van olie- en persluchtapparatuur, persluchtleiding, haspels en het overplaatsen van de hefbruggen en APK apparatuur verzorgen. Samen met vestigingsmanager Marco Beijl is gezocht naar een effectieve werkplaatsinrichting waarin efficiëntie en rendement gewaarborgd zijn.

Of wat dacht u van onze opdracht bij Autobedrijf Muys in Heteren (via IGA Heteren)? Hier mogen wij vier APAC schaarhefbruggen, twee Herrmann stempelhefbruggen en een VAMAG 3D uitlijnsysteem installeren. Daarnaast zullen wij Autobedrijf Muys voorzien van diverse olie-, water- en luchtapparatuur.

Als laatste, maar zeker niet ons laatste project van 2017 willen wij graag een complete werkplaatsinrichting benoemen in het oosten van het land. Deze nog te bouwen werkplaats zal door CBX Nederland voorzien worden van zeven Herrmann stempelhefbruggen, diverse olie- en persluchtapparatuur en een complete APK-straat.

U leest het, CBX Nederland is volop bezig uit te groeien tot een serieuze speler als het gaat om uw werkplaats, groot of klein. Kies ook voor service op persoonlijk niveau en een werkplaatspartner die u compleet ontzorgt. Neem snel contact op met CBX Nederland.

0
Volg ons!

Helaas: Deze pagina is nog niet beschikbaar. Houd onze site in de gaten, wij werken er aan!