NIEUWS

CBX Nederland exclusief importeur van de GrooveGlove

Mark Tracy, Managing Director T-scan, heeft CBX Nederland aangesteld als importeur van het unieke banden diagnose systeem ‘GrooveClove’.

Deze unieke mobiele scanner is verkrijgbaar in handheld uitvoering en zeer eenvoudig in gebruik. Binnen één minuut wordt de conditie van de band in beeld gebracht en heeft u informatie over het profiel, eventuele slijtageplekken en de diagnose wel/niet uitlijnen.

Ook geeft de scanner aan hoeveel % langere remweg er meer nodig is bij een nat wegdek n.a.v. de gemeten’ conditie van de band. Profile Car en Tyreservice Willems/Wals te Amsterdam heeft vanaf oktober de scanner als pilotbedrijf uitgetest. ‘Deze scanner van ‘GrooveClove’ leidde tot meer verkoop banden, meer uitlijnbeurten en de discussie m.v.t. profiel met de klant behoort tot het verleden’, aldus de vestigingsmanager Alfred van Reenen’ De scanner meet zeer nauwkeurig en het meetrapport kan worden uitgeprint, zodat er in alle rust met de klant kan worden besproken wat te gaan doen. Ook weet de klant direct bij binnenkomst wat de status is van de band(en).’ volgt een enthousiaste Alfred van Reenen zijn verhaal.

De belangrijkste kernpunten zijn:

  • verkoop van meer banden en uitlijnbeurten
  • meting van de band binnen één minuut en zichtbaar worden: slijtage, uitlijnen ja/nee, afstand remweg etc .
  • een duidelijk en overzichtelijk print-out die zeer klantvriendelijk overkomt

Deze handscan is één van de sleutelelementen binnen elke werkplaats.

CBX Nederland zal deze ‘GrooveClove’ tijdens de ‘huisshow’, die gehouden wordt van 23 t/m 25 februari a.s., introduceren. Zie voor openingstijden en programma www.cbx-nederland.nl/huisshow.

Inmiddels hebben zich al diverse partijen binnen de bandenbranche zich gemeld, maar ook zal CBX Nederland het product gaan promoten binnen de auto importeurs.

0
Volg ons!

Helaas: Deze pagina is nog niet beschikbaar. Houd onze site in de gaten, wij werken er aan!