NIEUWS

Video: Auto Voskuilen en Profile Car & Tyreservice Houten nemen GrooveGlove in gebruik

Henk Voskuilen en Maurits Goluke bespreken hier waarom Henk Voskuilen voor de GrooveGlove gekozen heeft. Bekijk hieronder de video voor het complete interview.

Op 15 maart leverde CBX Nederland twee GrooveGloves af bij Auto Voskuilen en Profile Car & Tyreservice Voskuilen te Houten. Bekijk de video!

Direct overtuigd

Henk Voskuilen was direct overtuigd van de kracht van de GrooveGlove. "Ik geloof in nieuwe dingen. Efficiënt werken, overtuiging naar de klant, geen grijs gebied. Gewoon duidelijk laten zien wat er met een band aan de hand is." De mogelijkheid om het werkplaatsrendement sterk te verhogen is er volgens Henk dan ook zeker.

Uitgeven met een reden

"Niet alles hoeft rendement op te leveren. Dit doet dat wel, maar een klant staat nu ook achter zijn uitgave," aldus Henk. "Niet zo van: het moet maar. De klant kan gewoon thuiskomen met zijn of haar rapport en uitleggen waarom er iets moest gebeuren."

Binnenkort worden ook FirstStop vestiging DENI Wheelstyling en de bandenspecialist van het westland: Greve Banden door CBX voorzien van een GrooveGlove!

Ook overtuigd geraakt van de kracht van de GrooveGlove? Doe eens een rendementsberekening of vraag direct een offerte aan op cbx-nederland.nl/grooveglove!

0
Volg ons!

Helaas: Deze pagina is nog niet beschikbaar. Houd onze site in de gaten, wij werken er aan!