NIEUWS

CBX levert één van de slechts drie Mercedes-gehomologeerde aircoservice stations

Na een onzekere periode gaat Mercedes nu toch airco systemen met 1234yf-koudemiddel in haar voertuigen toepassen. Het merk stelt echter wel wat extra eisen aan de airco service-apparatuur die gebruikt mag worden voor het vullen van haar modellen. CBX levert één van de slechts drie door Mercedes gehomologeerde modellen, tot 1 september zelfs tegen een scherpe introductieprijs!

Vanaf 1 september komen de eerste Mercedes modellen met 1234yf-koudemiddel namelijk in de Mercedes showroom te staan. Tijd voor de Mercedes dealer dus om in de juiste apparatuur te investeren en voor deze nieuwe modellen klaar te staan. De Brainbee 9000D, het model aircoservice-unit in kwestie heeft tegenover de andere toegestane airco service units een aantal flinke voordelen te bieden. Zo is de 9000D voorzien van het gepatenteerde ECO-LOCK systeem. Dit systeem, dat tijdens het aan- en ontkoppelen van de slangen het vrijkomen van dampen voorkomt zorgt voor een schone, gezonde werkomgeving en bespaart daarnaast per servicebeurt zelfs € 1,50 aan vulmiddel uit!

Een ander uniek kenmerk van de 9000D is de longlife-pomp: Een pomp die ervoor zorgt dat de interne smeerolie van de service-unit langer mee gaat, waardoor onderhoudsintervallen van de service unit verder uit elkaar kunnen liggen en de machine dus goedkoper in gebruik is. De supercharge functie elimineert de traditionele tankheater waardoor de 9000D in prijs aantrekkelijker is dan concurrerende modellen. Tegelijkertijd garandeert de supercharge functie een 100% vulling. De 9000D controleert daarnaast tijdens het legen van een bestaand systeem razendsnel en nauwkeurig op zuiverheid waardoor lekken direct opgespoord worden en het gehele vulproces veel minder tijd in beslag neemt.

CBX introduceert de 9000D nu tijdelijk (tot 1 september) voor slechts € 4.600- bij bestelling voor 1 september. Kijk snel hier voor meer informatie over de 9000D en om direct online een offerte aan te vragen, of vraag GRATIS een vrijblijvende demonstratie aan!

0
Volg ons!

Helaas: Deze pagina is nog niet beschikbaar. Houd onze site in de gaten, wij werken er aan!