NIEUWS

CBX levert twee balanceer machines en CCD uitlijner bij First Stop bandenhandel Moes in Castricum

Bij Bandenhandel Moes was men er aan toe om de huidige apparatuur te vervangen. De oude apparatuur was niet versleten, maar er moest ingespeeld worden op nieuwe ontwikkelingen om de werkplaats jong en fris te houden. Nu had de heer Moes de naam CBX Nederland al diverse malen horen vallen, zowel binnen de First Stop keten als van andere collega bedrijven. Het contact beviel goed, waarna de koop snel gesloten was.

Twee TECO 670 balanceer machines

De heer Moes koos voor twee balanceer machines van het Italiaanse TECO. Een topmerk dat al jaren huisleverancier van CBX Nederland is. De twee geleverde TECO 670 modellen zijn allebei voorzien van de Laser & Light functie.

De twee TECO 670 balanceer machines bij bandenhandel Moes

Hiermee kan een gebruiker door middel van een laserstraal het gewicht op 6 uur aanbrengen zodat een ergonomisch en zeer precies resultaat bereikt kan worden. Door de extra lamp (het "Light" van de "Laser & Light") is goed zichtbaar waar het gewicht aangebracht moet worden.

TECO 804 bij First Stop bandenhandel Moes

De TECO 804 CCD uitlijner

Daarnaast zijn de TECO 670 balanceer machines voorzien van een extra sensor in de wielkap (de "SONAR" functie) waarmee (ook bij stalen velgen) de velgbreedte automatisch ingementen wordt.

Samen met de automatische programma selectie en het automatisch stoppen op de juiste positie heeft Bandenhandel Moes een set zeer hoogwaardige en moderne machines staan.

TECO 804 CCD uitlijner

Naast de twee TECO 670 balanceer machines verruilde de heer Moes zijn Prism Semi-3D uitlijner voor een TECO 804 CCD uitlijner. Een uitlijner die door middel van een stap-voor-stap helder softwarepakket de gebruiker helder en duidelijk begeleid naar een goed uitlijnresultaat.

Samen met de alleen bij CBX Nederland verkrijgbare HoT (Hang on Tire) uitlijnklemmen waarmee uitslingeren vrijwel overbodig is kan met de TECO 804 een zeer hoog werkplaatsrendement behaald worden. Trefzeker en snel, dat is waar deze combinatie voor staat.

Bedankt!

Wij willen de heer Moes via deze weg hartelijk bedanken voor het gunnen van de opdracht en wensen hem en zijn medewerkers veel werkplezier met de nieuwe apparatuur.

0
Volg ons!

Helaas: Deze pagina is nog niet beschikbaar. Houd onze site in de gaten, wij werken er aan!