NIEUWS

7 redenen om een deeltjesteller bij CBX te kopen

De PMU 400 is niet alleen de beste deeltjesteller op de markt, wanneer u deze bij CBX koopt, koopt u ook nog eens bij een betrouwbare specialist
 
 
 
7
REDENEN
om een deeltjesteller bij CBX te kopen
Deeltjesteller Mahle PMU 400
 
Nu al klaar voor benzine
Het is vrijwel zeker dat een deeltjestest voor benzinevoertuigen binnen een aantal jaar zal worden ingevoerd. De Mahle PMU 400 is nu al voorzien van een programma dat benzine voertuigen kan meten.
Alleen bij CBX: 5 jaar GRATIS garantie
Wij hebben veel vertrouwen in de PMU 400, daarom krijgt u alleen bij ons gratis 5 jaar garantie op de deeltjesteller. Tot 1.000 APK’s is alleen jaarlijkse keuring en gelijktijdig de onderhoudsbeurt benodigd!
 
Deeltjesteller Mahle PMU 400
Deeltjesteller Mahle PMU 400
 
Ook geschikt voor diagnose
De PMU 400 is door zijn CPC techniek extreem nauwkeurg bij zowel hogere als lagere meetwaardes. Zo nauwkeurig, dat we een maximale afwijking van 10% kunnen garanderen over het hele meetbereik. Daarnaast kan de PMU 400 tot wel 50 miljoen #/cm3 registreren. Hierdoor is de unit niet alleen geschikt voor APK, maar ook voor verdere diagnose.
Bedrijfszeker
De Mahle PMU 400 verdunt niet alleen 200x de uitlaatgassen, maar is ook voorzien van een contactloos meetprincipe. Er komen dus heel weinig roetdeeltjes in de meetkamer, en die kunnen de meetkamer ook niet eens vervuilen! Hierdoor heeft u een erg bedrijfszekere deeltjesteller.
 
Deeltjesteller Mahle PMU 400
Deeltjesteller Mahle PMU 400
 
Toekomstbestendig
Benzinevoertuigen hebben een heel ander mengsel uit de uitlaat dan diesel, wat het veel moeilijker maakt om een benzinevoertuig correct te meten. Door de opbouw van het CPC principe, de hoge verdunningsfactor van de uitlaatgassen, het contactloze meetprincipe gecombineerd met de hoge nauwkeurigheid is de PMU 400 nu al écht geschikt om betrouwbaar benzinevoertuigen te meten.
Duurzaam
De Mahle PMU 400 werkt zó schoon, dat we er zeker van zijn dat de unit altijd betrouwbaar en probleemloos werkt. Extra duurzaam is ook de inzetbaarheid voor de toekomst, er zijn geen extra investeringen nodig om de unit voor benzine te gebruiken. Je bent verzekerd van een goede werking.
 
Deeltjesteller Mahle PMU 400
Deeltjesteller Mahle PMU 400
 
Laagste prijs garantie
Koopt u de Mahle PMU 400 en wordt de prijs later door ons om wat voor reden dan ook verlaagd? Dan wordt uw reeds geplaatste order ook naar die lagere prijs bijgesteld!
 
CBX Nederland B.V.
Poppenbouwing 2A
4191NZ Geldermalsen

Bel ons op 0345 - 580.670
verkoop@cbx-nederland.nl
 
Benieuwd geworden?
En op zoek naar een leverancier die niet alleen een goede deeltjesteller levert, maar dat ook combineert met hoogwaardige service, jarenlange ervaring en diepgaande technische kennis? Neem eens contact op!
 
 
0
Volg ons!

Helaas: Deze pagina is nog niet beschikbaar. Houd onze site in de gaten, wij werken er aan!