NIEUWS

CBX Nederland toont nieuwe equipment op Reifen Essen

Niet alleen tijdens de beurs Equipvak Haarlemmermeer, maar ook tijdens de Reifen Essen zal CBX Nederland aanwezig zijn. Op de stand bij Teco zullen wij te vinden zijn op stand 1A28 in Hal 1. Hier is onder andere de nieuwe Teco 680 PLUS PL balanceermachine te bewonderen. Buiten de op eerdere versies reeds aanwezige 19” TFT monitor, automatische programmaselectie en brede behuizing voor extra gewichtsopslagruimte is de ‘PL’ versie voorzien van pneumatische wielopspanning. Daarnaast staat ook de nieuwste versie van de Teco LR500 wielenwasmachine met vernieuwde spuitnozzles op onze stand. Door de vernieuwde spuitnozzles gecombineerd met een nieuw soort granulaat is het wasresultaat nog verder verbeterd. En over dit granulaat gesproken: bij aanschaf van een TECO LR500 op de Reifen in Essen geeft CBX hier een extra zak van cadeau!

“Voor de bandenspecialist bieden wij diverse Teco equipment die zeer geschikt is voor langdurig, ergonomisch en betrouwbaar gebruik. Naast de Teco 680 PLUS PL en de vernieuwde LR500 wielenwasmachine zijn hier ook de hoogwaardige Teco demontagemachines hier werkend te zien, direct bij de fabrikant. Tijdens de beurs bieden we een aantal van haar producten dan ook extra scherp aan,” aldus Maurits Golüke van CBX Nederland.

Zoals hierboven beschreven geeft CBX op de Reifen Essen een gratis zak extra granulaat bij de TECO LR500 weg, maar ook bij aanschaf van een 680 PLUS PL tijdens de Reifen krijgt u een cadeau: CBX geeft gratis de SONAR optie weg voor deze toch al zeer complete wielbalanceer machine. Bezoek op ons op de stand van Teco van 24-26 mei!

0
Volg ons!

Helaas: Deze pagina is nog niet beschikbaar. Houd onze site in de gaten, wij werken er aan!