Vamag Blackbox Emissie Set

Complete blackbox emissietest set voor gebruik met PC of laptop
Logo Vamag
Lees meer over Vamag

Vamag Blackbox Emissie Set

Wilt u ook snel, gebruiksvriendelijke, en efficiënt keuren? Dan is deze set uitermate geschikt voor uw werkplaats. Deze set is niet alleen voorzien van zeer gebruiksvriendelijke software voor op de laptop, maar ook nog eens snel en flexibel in gebruik. Alleen al door het gebruik van de draadloze techniek maakt het voor de monteur des te makkelijker om even snel een meting te doen zonder allerlei kabels aan te sluiten. Dan is de draadloze aansturing en uitlezing op uw laptop nog eens extra fijn. Binnen 10 seconden kan zowel een benzine- als dieselvoertuig gemeten worden op haar uitstoot.

Draadloos en compact

Door de viergasmeter, roetmeter en voeding te combineren met de 0-emissiekast wordt zeer veel ruimte bespaart. Tevens staan de meters ook waar ze moeten staan, namelijk bij de uitlaat. Of je nu benzine of diesel moet meten, je hebt altijd alles snel aangesloten op het voertuig. Door vervolgens gebruik te maken van een draadloze verbinding tussen de meters en de uitleescomputer ben je als monteur niet gebonden aan een vaste unit voor bediening en uitlezing. Met de laptop op de schoot kan je eenvoudig alle waardes aflezen en verschillende tests doorlopen. Hoe eenvoudig kan het zijn?

Snelle werking

De software voor zowel benzine- als dieselvoertuigen zijn extra gebruiksvriendelijk en snel. Hierdoor kan eenvoudig een benzine- of dieselvoertuig binnen 10 seconden gemeten worden. Een snelle roetmeting kan zelfs zonder toerenteller uitgevoerd worden om snel een goede ...

Voeg toe aan offerte
specificaties
Meetbereik CO
0 - 9.99 %vol
Meetbereik CO2
0 - 19.9 %vol
Meetbereik HC
0 - 9.999 ppmvol
Meetbereik opaciteit
0 - 9.99 m-1
Debiet 0-emissiekast
1.600-2.000 m3/h
Uitlezing
PC sfotware (Windows)
Communicatie
Bluetooth / RF
downloads
Logo Vamag

Over Vamag

Al in de jaren '80 van de vorige eeuw werkte CBX samen met het toen prille Vamag. In de 21e eeuw heeft Vamag zich ontwikkeld tot specialist in het produceren van uitlijnapparatuur. Vooral de 3D New Dimension uitlijner zorgt voor een revolutie in uitlijngebied.

0
Volg ons!

Helaas: Deze pagina is nog niet beschikbaar. Houd onze site in de gaten, wij werken er aan!