NIEUWS

Waarom u een IDEAL zou moeten hebben

De LV8 IDEAL is een perfect stuk gereedschap voor gebruik bij elektrische voertuigen.

Met het snel groeiende wagenpark aan elektrische voertuigen in het achterhoofd kunt u eigenlijk niet meer om de IDEAL van LV8 heen. Wat is de IDEAL en waarom zou ieder garagebedrijf er een moeten hebben?

De IDEAL is een trolley met een hefsysteem, gemaakt om onder een voertuig te gebruiken voor het monteren en demonteren van bijvoorbeeld complete motorblokken, versnellingsbakken of brandstoftanks maar vooral: batterijmodules. Het aantal elektrische voertuigen groeit snel; de verwachting is dat het wagenpark rond 2035 overwegend elektrisch zal zijn. Maar nu al zien we elektrische voertuigen bij ieder merk, en terugroepacties op verschillende modellen.

Voor het demonteren en monteren van de batterijmodules is de IDEAL eigenlijk het enige stuk gereedschap dat de veiligheid, snelheid en het gebruiksgemak biedt die nodig zijn voor een modern garagebedrijf. De IDEAL is voorzien van zeer stevige zwenkwielen met een blokkeerstand, een afstandsbediening, een automatisch stabilisatiemechanisme in de heftafel en een houten platform dat op verzoek op maat te maken is voor verschillende automerken.

Het houten platform biedt tijdens het werken met batterijmodules een extra veiligheidslaag tegen elektrocutie en is uitwisselbaar zodat u de IDEAL aan kunt passen aan de klus van dat moment.

Aan één kant is de IDEAL open, waardoor er makkelijk gewerkt kan worden aan een te heffen batterijmodule of motorblok. De IDEAL kan tot maar liefst 2 meter heffen waardoor ook lange personen ergonomisch kunnen werken. De IDEAL is verkrijgbaar als 1.000 Kg uitvoering met enkel schaarsysteem vanaf tafelhoogte, en de 1.400 Kg uitvoering met dubbele schaar die helemaal naar de grond zakt. Beide modellen zijn gezien alle features zeer competitief geprijsd.

Neem eens contact op met CBX Nederland via verkoop@cbx-nederland.nl of 0345 – 580.670 voor meer informatie of een demonstratie.

0
Volg ons!

Helaas: Deze pagina is nog niet beschikbaar. Houd onze site in de gaten, wij werken er aan!