NIEUWS

Waarom u aircoservice aan zou moeten bieden

Iedereen wil een auto waar een baby op een warme dag in zou kunnen slapen. Biedt uw klanten dus airco service aan!

Heeft u nog geen airco service apparatuur? U zou er toch eens over na moeten denken om dit aan te bieden aan uw klanten. Bijvoorbeeld om de volgende redenen.

Klanten verwachten totaalservice, dus ook airco service

De moderne klant verwacht totaalservice van een garagebedrijf. De tijden dat u als garagebedrijf aan een hefbrug en een gereedschapskist genoeg had zijn definitief voorbij. Een klant komt tegenwoordig bij uw garagebedrijf voor nieuwe banden, een grote beurt en oh ja: of u ook even naar het airco systeem zou willen kijken, het koelt niet goed meer. Of er zit een raar luchtje aan. U kunt dat niet meer wegkomen met het verhaal dat uw klant voor aircoservice maar naar een collega moet gaan.

U wilt flexibel zijn, dus aircoservice niet uitbesteden

U zou airco service kunnen uitbesteden aan een collega of een mobiel airco onderhoudsteam. Maar dan ontneemt u uzelf een hoop verkoopkansen. Stelt u zich eens voor dat een passant binnenkomt, of een vaste klant uw garagebedrijf binnenkomt voor regulier onderhoud. Met goede airco service apparatuur kunt u snel een airco-check uitvoeren. Mocht u iets tegenkomen, dan kunt u direct contact opnemen met uw klant om een reparatie voor te stellen. Zonder eigen airco service apparatuur kunt u geen snelle controle doen en verliest u al die bijkomende omzet.

Autofabrikanten adviseren halfjaarlijkse controle op airco systemen

Mochten uw klanten nog overgehaald moeten worden om periodieke controle op airco systemen uit te laten voeren, dan kunt u altijd aanvoeren dat autofabrikanten zelf adviseren ieder half jaar het airco systeem van een auto te laten controleren. Het uitstellen van controle kan leiden tot schade aan de aircopomp, een reparatie die zeer hoge kosten met zich mee brengt.

Waar kunt u zich goed laten adviseren als het gaat om de aanschaf van airco service apparatuur?

CBX Nederland voert een brede lijn airco service apparatuur. Vanaf een relatief eenvoudig instapmodel met een bijpassende prijs tot een zeer uitgebreid model met Daimler homologatie en een eigen voertuigdatabase: alles is aanwezig en voor ieder garagebedrijf is er een airco service station. CBX Nederland heeft klanttevredenheid hoog in het vaandel staan, dus een eerlijk advies is altijd bij de prijs inbegrepen. Download hier een printversie van ons airco-apparatuur aanbod. Aarzel niet en stuur een e-mail naar verkoop@cbx-nederland.nl of bel naar 0345-580.670. U kunt ook altijd op de pagina van een van onze airco service stations direct een offerte aanvragen!

0
Volg ons!

Helaas: Deze pagina is nog niet beschikbaar. Houd onze site in de gaten, wij werken er aan!