NIEUWS

Waarom een airco service apparaat kopen bij CBX?

Maurits Goluke legt uit (zie video) wat de voordelen zijn van het vullen met airco service stations van CBX Nederland

Voert u eens een zoekopdracht in Google in naar ‘airco service apparatuur’. U zult zien dat u op meer plekken dan u kunt tellen airco service apparatuur kunt aanschaffen. Toch is het belangrijk goed op te letten bij wie u airco service units koopt. Waarom zou u airco service apparatuur bij CBX Nederland kopen? Dat leggen we u graag uit.

CBX adviseert u aircoservice apparatuur op maat

CBX Nederland heeft als voornaamste prioriteit klanttevredenheid. Het opbouwen van een langdurige relatie is voor ons van levensbelang. Wij zullen u dus geen airco service apparatuur adviseren die u niet nodig heeft, of accessoires verkopen die u nooit zult gebruiken. CBX Nederland levert advies op maat.

U kunt uw klant het nut van onderhoud aan het airco systeem aantonen

Met airco service apparatuur van CBX Nederland kunt u uw klant overtuigen van het nut van onderhoud en reparatie aan het airco systeem van de auto. Door duidelijke printrapporten en objectieve, door het airco vulstation gegeven adviezen kunt u uw klant overtuigen van het nut en de noodzaak van aircoservice.

Airco service apparatuur van CBX Nederland geeft een snelle diagnose

Tijd is geld, die oude spreuk wordt steeds belangrijker. Uw klant wil bij binnenkomst in de werkplaats een snel en nauwkeurig advies. De airco apparatuur van CBX Nederland levert dan ook precies dat. Binnen een paar minuten kunt u uw klant een duidelijk en objectief advies geven.

De aircoservice apparatuur van CBX Nederland heeft unieke kenmerken

Door enkele speciale kenmerken van de airco apparatuur van CBX Nederland kunt u tijd en kostbaar koudemiddel besparen. De speciale EcoLock koppelingen zorgen ervoor dat u geen koudemiddel verliest tijdens (ont)koppelen van de slangen en door middel van het Turbo-charge systeem kunt u airco systemen aan auto’s extra snel vullen.

CBX biedt snelle levering en snelle service

Bij CBX Nederland bent u meer dan een klantnummer. Omdat wij een familiebedrijf zijn snappen wij wat persoonlijk contact is en dat dat contact zeer waardevol is. Daarnaast kunnen wij snel leveren en zijn wij zeer flexibel. Download hier een printversie van ons airco-apparatuur aanbod.

Graag eens een persoonlijk gesprek met een adviseur van CBX Nederland? Aarzel niet en stuur een e-mail naar verkoop@cbx-nederland.nl of bel 0345-580.670.

0
Volg ons!

Helaas: Deze pagina is nog niet beschikbaar. Houd onze site in de gaten, wij werken er aan!