Vamag New Dimension

Revolutionair 3D uitlijn systeem zonder bewegende camera's. De camera's hangen in de lucht, en niet aan de brug, auto of aan de vloer. Enkel targets aan de wielen gecombineerd met de HOT klemmen maken dit de snelste uitlijnoplossing!
Logo Vamag
Lees meer over Vamag

Vamag New Dimension

Een revolutionair systeem op het gebied van 3D uitlijning. Geen grote consoles meer voor uw brug, geen camera's aan de brugbanen. Wel uiterste precisie en geruiksgemak.

Waar meet je dan vandaan?

Links en rechts van de brug hangen op 2,5 meter hoogte camera koppen die naar de targets op de wielen kijken. Doordat we van opzij meten sta je ook nooit in de weg tijdens een uitstuur (caster) meting. Het grote voordeel is dat de vloer, brug en het voertuig zelf compleet vrij zijn van kostbare meetkoppen. Aan het wiel hangt alleen nog maar een vlakke meetschijf. De uitleescomputer kan aan de wand of in een verrijdbaar kabinet worden geplaatst, dat bepaal je helemaal zelf.

Software

De gemeten waarden worden via een zeer overzichtelijke en gebruiksvriendelijke 3D presentatie weergegeven. De gebruiker kan met een muisklik de waarden van de hele auto, alleen de vooras of alleen de achteras oproepen. Ook een overzicht van de vierkante uitlijning (spoorbreedte en wielbasis) is met een muisklik op te roepen zonder de meting te verlaten. Zo weet je zeker dat het voertuig mooi "vierkant" is zodat je een goed uitgangspunt hebt. Wil je nog een keer een uitstuurmeting doen? Een simpele klik tijdens de meting op het stuurwiel en je voert zoveel uitstuurmetingen uit als je wil!

Database

In de software zitten in totaal 6 databases. De Europese en Australische markt worden door AutoData verzorgt in samenwerking met Vamag. Daarbij zijn nog markten zoals Azië, Noord-Amerika, Zuid-Amerika en ...

Voeg toe aan offerte
video
specificaties
Meetsysteem
3D (vloervrij)
Meetprecisie
0,01°
Werkhoogte
800 - 2.000mm
Aflezing
32
downloads
Logo Vamag

Over Vamag

Al in de jaren '80 van de vorige eeuw werkte CBX samen met het toen prille Vamag. In de 21e eeuw heeft Vamag zich ontwikkeld tot specialist in het produceren van uitlijnapparatuur. Vooral de 3D New Dimension uitlijner zorgt voor een revolutie in uitlijngebied.

0
Volg ons!

Helaas: Deze pagina is nog niet beschikbaar. Houd onze site in de gaten, wij werken er aan!