Newcom 1202

De laagste APK platen remtestbank die er is! Door de afmetingen is past deze in elke APK werkplaats. De extra brede platen van 630mm geven het extra gebruiksgemak. Door de lage constructie, zijn de platen van alle zijden overrijdbaar.
Logo Newcom
Lees meer over Newcom

Newcom 1202

Dé remmentestbank van Nederland met meer dan 1.000 referenties. Een eigen product van CBX, met meer dan dertig jaar ervaring als fabrikant van platenremtestsystemen. De 2-plaats uitvoering is uniek door zijn ideale maatvoering en eenvoudig gebruik. Niet voor niets wordt dit gezien als de fijnste remtestbank van Nederland. De Newcom 1200 serie bevat een aantal grote voordelen:

  • Snelle eenvoudige metingen voor alle APK2 voertuigen door middel van het slimme Quick Programma! Lichte of zware voertuigen zonder schakelen te meten.
  • Eenvoudig en snel herhalen van metingen.
  • Vernieuwde sensortechniek voor het meten van de laagste remkrachten en het behalen van de  grootste herhaalbaarheid van de metingen. Vaak is 1 keer remmen al genoeg!
  • Overal in de werkplaats te installeren
  • Laagste APK platenremtestbank verkrijgbaar, waardoor bijna overal te plaatsen
  • Van alle zijden overrijdbaar zonder zijstrips
  • Werkt gelijk met alle (permanent) 4x4 voertuigen zonder speciaal programma
  • Compleet vervaardigd van RVS (10 jaar garantie op vloerdelen én lagering!)

U garandeerd zich met dit product een zorgeloze en zuivere APK keuring. De kwaliteit is zelfs zo hoog dat wij 10 jaar garantie kunnen verlenen op onze vloerdelen en lagering! CBX Nederland heeft in Nederland ruim 1.000 werkplaatsen voorzien van haar platenbanken. De 1200 serie is uiteraard ook verkijgbaar als 4-plaats uitvoering.

...
Voeg toe aan offerte
video
specificaties
Hoogte
21 mm
Lengte remplaat
1.400 mm
Breedte remplaat
630 mm
Totale lengte
1.600 mm
Maximale aslast
5.000 kg
Meetnauwkeurigheid
3 Newton
Materiaal
RVS
downloads
Logo Newcom

Over Newcom

De naam Newcom komt voort uit het feit dat achter CBX Nederland de mensen zitten die in de jaren '80 van de vorige eeuw de merknaam COMAR bedachten (en onder die naam wereldwijd platenremtestinrichtingen en wielbalanceermachines geëxporteerd hebben). Newcom staat dan ook voor 'New COMar'.

Onder deze merknaam produceert CBX Nederland haar eigen producten, zoals de zeer succesvolle 1200-serie platenremtestinrichtingen. Voor de kwaliteit van de producten die onder de Newcom merknaam gemaakt worden hanteren wij een minstens zo hoge (als niet hogere) kwaliteitsnorm als dat wij doen voor de producten die wij importeren. U kunt er dus, zoals bij alles van CBX van op aan dat een Newcom product ontworpen is met de gebruiker en een duurzame, lange levensduur in het achterhoofd.

0
Volg ons!

Helaas: Deze pagina is nog niet beschikbaar. Houd onze site in de gaten, wij werken er aan!