Herrmann ALUTRACK 2.35 VARIO

Stempelhefbrug met volledige rijbanen, intern wielvrij systeem en een hefvermogen van 3.500 Kg. Optioneel gelijkvloers in te bouwen.
Logo Herrmann
Lees meer over Herrmann

Herrmann ALUTRACK 2.35 VARIO

De ALUTRACK 2.35 VARIO is een stempelhefbrug met volledige rijbanen die naar keuze in de grond of op de grond te monteren is. De ingebouwde versie biedt uiteraard een volledig vlakke werkplaatsvloer, terwijl ook in geheven toestand de stempelbrug zeer goed toegankelijk is.

De ALUTRACK 2.35 VARIO stempelbrug heeft een tweede, interne stempelhefbrug waarmee een voertuig na het heffen nog eens van de rijbanen af getild kan worden voor optimale bereikbaarheid.

  • Hefvermogen wielvrij-lift: 3.500 Kg.

De stempelhefbrug wordt electronisch bediend waarbij de hoogte via een contactloze (en dus bedrijfszekere) eindschakelaar wordt gelimiteerd. De stempelbrug is voorzien van veiligheidssignalen via licht- en geluidssignalen. Uiteraard is ook de voetbeveiliging via een geluidssignaal geregeld.

De stempelhefbrug is voorzien van een pneumatische noodbediening. De zuigers en cilinders zijn voorzien van een extra harde chroomlaag, wat een lange levensduur garandeert. De aluminium geleiders met ingebouwde smeerkamer zorgen dat de ALUTRACK 2.35 VARIO een zeer onderhoudsvriendelijke stempelhefbrug is.

Voeg toe aan offerte
video
specificaties
Hefvermogen
3.500 Kg
Maximale hefhoogte
2.020 mm
Totale breedte van de hefbrug
2.134 mm
Lengte slangen of kabels
8 meter
Rijbaanhoogte
175 mm
Inbouwdiepte
2.443 mm
downloads
Logo Herrmann

Over Herrmann

Herrmann is vanaf 1971 gespecialiseerd in het produceren van stempelhefbruggen. Kwaliteit is een begrip dat bij Herrmann hoog in het vaandel staat. Een groot deel van de in Nederland gemonteerde stempelhefbruggen komen uit de Herrmann fabriek. Maar ook wereldwijd leveren aan ze aan de meest hoogstaande dealerbedrijven van o.a. Porsche, Austin Martin en Lamborghini.

Duurzaamheid

Herrmann bewijst niet alleen duurzaam te zijn door de ontwikkeling van de aqualift. Ook de zogenaamde 'retrofit kit' bewijst dat Herrmann altijd bezig is duurzame oplossingen te bedenken. De retrofit kit maakt het namelijk mogelijk een Herrmann stempelhefbrug in iedere bestaande cassette te plaatsen, ook als deze van een ander merk is.

0
Volg ons!

Helaas: Deze pagina is nog niet beschikbaar. Houd onze site in de gaten, wij werken er aan!