Herrmann RETROFIT KIT

Een oplossing om de bestaande cassette van een stempelhefbrug te gebruiken voor het plaatsen van een nieuwe Herrmann stempelhefbrug, ook als deze van een ander merk is.
Logo Herrmann
Lees meer over Herrmann

Herrmann RETROFIT KIT

Een unieke oplossing die u een aanzienlijke kostenbesparing oplevert. Met deze set kan een Herrmann stempelhefbrug in iedere bestaande cassette (dus ook van andere merken) geplaatst worden.

  • Aanzienlijk minder kosten door gebruik van bestaande cassette.
  • Uw werkplaats ligt minder lang stil bij het vervangen van een stempelbrug.
  • Indien nodig op maat te maken.
Voeg toe aan offerte
video
specificaties
Logo Herrmann

Over Herrmann

Herrmann is vanaf 1971 gespecialiseerd in het produceren van stempelhefbruggen. Kwaliteit is een begrip dat bij Herrmann hoog in het vaandel staat. Een groot deel van de in Nederland gemonteerde stempelhefbruggen komen uit de Herrmann fabriek. Maar ook wereldwijd leveren aan ze aan de meest hoogstaande dealerbedrijven van o.a. Porsche, Austin Martin en Lamborghini.

Duurzaamheid

Herrmann bewijst niet alleen duurzaam te zijn door de ontwikkeling van de aqualift. Ook de zogenaamde 'retrofit kit' bewijst dat Herrmann altijd bezig is duurzame oplossingen te bedenken. De retrofit kit maakt het namelijk mogelijk een Herrmann stempelhefbrug in iedere bestaande cassette te plaatsen, ook als deze van een ander merk is.

0
Volg ons!

Helaas: Deze pagina is nog niet beschikbaar. Houd onze site in de gaten, wij werken er aan!