LV8 IDEAL

Platform om accupakketten zeer precies en beheerst te kunnen monteren en demonteren
Logo LV8
Lees meer over LV8

LV8 IDEAL

Electrische auto’s komen onze wereld steeds meer binnen en om enige vorm van onderhoud uit te voeren moet in de meeste gevallen het accupakket worden gedemonteerd.

De IDEAL biedt de ideale oplossing om het accupakket op een verantwoorde wijze te demonteren. Met behulp van het houten platform is de kans op beschadigingen minimaal. Tevens is de IDEAL is geschikt voor het demonteren van motoren en transmissies.

Door de ergonomische bediening kunt u uw volle aandacht bij uw klus houden, wat de veiligheid verhoogt. Het zelfstellende platform voorkomt ongevallen door een ongelijke gewichtsverdeling.

Voeg toe aan offerte
video
specificaties
Lengte / breedte platform
1.417 / 704 mm
Opnamebereik
1.760 mm
Breedte onderstel
1.125 mm
Min./max. hoogte
690 / 1.970 mm
Hefvermogen
1.000 Kg
Voeding
Geïntegreerde 5mtr - 230V haspel
Bediening
Middels bekabelde afstandsbediening
downloads
Logo LV8

Over LV8

Ferrari Sergio Metalmeccanica, gesticht in 1971 begon voor het eerst met het ontwerpen en produceren van auto- en motorfiets hefbruggen in 1993. Innovatie is een must voor Ferrari Sergio Metalmeccanica. Om deze reden begon hij in 2002 zijn eigen, unieke merk: LV8®. LV8® is zowel historisch en toekomstgericht, gericht op het creëren van waarde door middel van ervaring en innovatie en staat sceptisch tegenover bedrijven die puur op basis van prijs en imitatie concurreren.

0
Volg ons!

Helaas: Deze pagina is nog niet beschikbaar. Houd onze site in de gaten, wij werken er aan!