MAHLE DMU 300

BlackBox Roetmeter met Windows software
Logo MAHLE
Lees meer over MAHLE

MAHLE DMU 300

De DMU 300 is een zeer gebruiksvriendelijke en snelle roetmeter. De roetmeting is af te lezen via de BMU viergastesters of via de PC emissiesoftware. Door zijn snelle piekmetingen (zonder toerentalopnemer) weet je binnen 1 minuut hoe de uitstoot bij het maximale toerental is.

Snelle meting

De DMU 300 beschikt dus over een snelle piekmeting waarbij geen toerental vereist is. Binnen enkele seconden kan je meermaals piekmetingen herhalen, om jezelf zeker te stellen dat de waardes goed zullen zijn tijdens een officiƫle steekproefmeting. Het enige wat jij hoeft te doen is vol gas geven wanneer de unit er om vraagt en je maximale waarde springt binnen een paar seconden in de display.

Eenvoudig toerental en temperatuur

De DMU 300 is aan te vullen met de radiografische RMU-300 toerental- en olietemperatuuropnemer. De RMU 300 kan toerental via de accu, klopsensor en eventueel via EOBD opnemen en draadloos aan je roetmeter doorgeven. Door de accu en heldere display in de RMU-300 is deze zeer eenvoudig aan te sluiten en in te stellen. De roetmeter is ook aan te sluiten aan reeds bestaande toerentellers zoals bijvoorbeeld de AVL DI-SPEED toerentellers.

Voeg toe aan offerte
specificaties
Snelle piekmeting
5 seconden
Opwarmtijd
7 minuten
Aflezing
Via viergasmeter of PC
downloads
Logo MAHLE

Over MAHLE

Mahle is een enorme speler in de automotive aftermarket. Bekend van bijvoorbeeld de sponsoring van het Ferrari F1 team kan Mahle met recht een wereldspeler genoemd worden. Met de emissie- en airco service apparatuur van Mahle haalt u dus apparatuur in huis die nauwkeurig, betrouwbaar en gebruiksvriendelijk is.

0
Volg ons!

Helaas: Deze pagina is nog niet beschikbaar. Houd onze site in de gaten, wij werken er aan!