TECO 740

Volautomatische computergestuurde balanceermachine die zelf velgen inmeet tijdens de balanceercyclus. Met extra sonar optie ook uitgebreide diagnose van de band/velg combinatie mogelijk. Standaard voorzien van touchscreen en elektronische opspanning.
Logo TECO
Lees meer over TECO

TECO 740

De TECO 740 volautomatische balanceermachine met overzichtelijke touchscreen bediening. Door middels van een computergestuurde lasermeting in combinatie met een sonar sensor wordt het wiel volledig automatisch ingemeten. Het enige wat u hoeft te doen is aangeven hoe het gewicht moet worden aangebracht.

De positie waar u het plakgewicht moet aanbrengen wordt op de millimeter nauwkeurig aangegeven door middel van de laserpunt.

Met behulp van de optionele sonarsensor aan de achterkant, kan de TECO 740 een analyse maken van de velg en band, en daarbij heel exact bepalen hoe je een wiel band combinatie kan verbeteren om tot een beter resultaat te komen. Ook is het met deze sensor mogelijk om al tijdens de balanceercyclus te laten meten of de band/velg combinatie al mooi harmonieus rond is of toch wel wat hoogteslag heeft, waardoor je gelijk weet dat het uitgangspunt voor balanceren wel of niet goed is. 

Eigenschappen

  • 19 inch touchscreen monitor
  • Elektronische opspanning van het wiel
  • Volledig geautomatiseerde inmeting van het wiel
  • Automatisch positioneren en vasthouden van het wiel.
  • Automatisch spakenprogramma met behulp van de lasersensor.
  • Complete velg/band diagnose *(extra sonar hoogteslag sensor)
  • Advies bepalen positie op het voertuig op basis van onbalans OF perfecte rondheid
  • Standaard voorzien van 4 opspanconussen

Optioneel

  • Extra sonar hoogteslag sensor (achter de band/velg) voor hoogteslagmeting en uitgebreide diagnose van band/velg combinatie.
  • Diverse ...
Voeg toe aan offerte
video
specificaties
Programmaselectie
Automatisch
Inmeten afstand en diameter
Volautomatisch (laser)
Display
LCD Touchscreen display
downloads
Logo TECO

Over TECO

TECO en CBX werken sinds 2010 samen aan het bedienen van de Nederlandse markt met de meest hoogwaardige en gebruiksvriendelijke demontagemachines en balanceermachines. Als onderdeel van de grote Nexion groep biedt TECO daarnaast zeer veel andere hoogwaardige producten zoals uitlijnsystemen, ADAS kalibratie apparatuur, hefbruggen en nog veel meer. 

Wat TECO kenmerkt is dat het een jong, dynamisch team achter zich heeft terwijl het een lange historie heeft. Daarnaast staat TECO zich voor op niet alleen het leveren van hoogwaardige producten, maar ook op de kwaliteit van alles van productie tot eindlevering. Een goed gedocumenteerd product, duidelijke afspraken en het lang leveren van onderdelen voor apparatuur die al uit productie is zijn een paar van de grote voordelen van het samenwerken met TECO.

0
Volg ons!

Helaas: Deze pagina is nog niet beschikbaar. Houd onze site in de gaten, wij werken er aan!