TECO 730 Touch

Wielbalanceer machine met automatische inmeting van velgdiameter en velgafstand met LCD display. Verkrijgbaar met of zonder kap en optionele hulplaser en LED-lamp en met blokkerpedaal op de positie van onbalans.
Logo TECO
Lees meer over TECO

TECO 730 Touch

De Teco 730 Touch balanceermachine voorzien van een 22" touchscreen monitor en standaard voorzien van Laser&Light systeem. Deze balanceermachine selecteert automatisch het juiste balanceerprogramma tijdens het inmeten, ongeacht het een stalen of aluminium wiel is. Met behulp van het touchscreen voer je eenvoudig aanvullende handelingen uit en is presentatie zeer duidelijk. Tevens is de machine uit te breiden met elektronische opspanning en SONAR hoogtesensor.

Kenmerken:

  • Elektronische inmeetarm met automatische programmaselectie
  • 22" Touchscreen met ergonomische interface
  • X-laser en LED light systeem
  • Speciale constructie van de kap, direct tegen de muur te plaatsen
  • Extreem duurzaam ontwerp, standaard inclusief 5 jaar garantie!
  • Uiterst fijne balanceermachine van Italiaanse makelij, made by TECO

Opties:

  • SONAR sensor achter de machine voor automatische hoogteslagmeting
  • Elektronische opspanning van het wiel, altijd gelijke aandrukkracht
  • Diverse accessoires
Voeg toe aan offerte
specificaties
Programmaselectie
Automatisch
Inmeten afstand en diameter
Automatisch
Display
Touchscreen monitor
downloads
Logo TECO

Over TECO

TECO en CBX werken sinds 2010 samen aan het bedienen van de Nederlandse markt met de meest hoogwaardige en gebruiksvriendelijke demontagemachines en balanceermachines. Als onderdeel van de grote Nexion groep biedt TECO daarnaast zeer veel andere hoogwaardige producten zoals uitlijnsystemen, ADAS kalibratie apparatuur, hefbruggen en nog veel meer. 

Wat TECO kenmerkt is dat het een jong, dynamisch team achter zich heeft terwijl het een lange historie heeft. Daarnaast staat TECO zich voor op niet alleen het leveren van hoogwaardige producten, maar ook op de kwaliteit van alles van productie tot eindlevering. Een goed gedocumenteerd product, duidelijke afspraken en het lang leveren van onderdelen voor apparatuur die al uit productie is zijn een paar van de grote voordelen van het samenwerken met TECO.

0
Volg ons!

Helaas: Deze pagina is nog niet beschikbaar. Houd onze site in de gaten, wij werken er aan!