BrainBee 9480

Volautomatische airco service unit voor R1234yf met een 20 Liter tank, 7” touchscreen en EGEA Certificaat. De meest gebruiksvriendelijke machine verkrijgbaar met slimme gepatenteerde oplossingen voor 100% goede vulling.
Logo BrainBee
Lees meer over BrainBee

BrainBee 9480

Het premium type de Mahle-Brain Bee Air-Nex 9480 geschikt voor het koudemiddel R-1234yf is een volautomatische airco unit met een 20 Liter tank, 7” touchscreen en EGEA Certificaat. Blinkt uit in de simpele en intuïtieve gebruikersinterface.

Connectiviteit is het sleutelwoord van deze volautomatische airco unit. De unit is standaard voorzien van een wifi module en een aantal standaard mogelijkheden zoals:

  • Automatisch controle en installatie van beschikbare updates (software & database)
  • Service controle op afstand
  • Het versturen van het diagnose rapport naar PC of wifi printer
  • Het bijhouden van het proces tijdens een aircoservice beurt via een special ontwikkelde app (optioneel)

Door de toepassing van nieuwe en unieke technieken, ontwikkelt op basis van suggesties door gebruikers, is deze airco machine nog vriendelijker in het gebruik en worden de onderhoudstijden tot maximaal 50% verkort tijdens het controle- / afvulproces. Met als resultaat een aanzienlijke kostenbesparing.

Standaard inbegrepen bij de Air-Nex 9480 zijn 2 olie- en UV-containers. Ideaal met de tegenwoordig verschillende type brandstof, fossiele brandstof- en hybride systemen. Je hoeft hiermee niet meer te wisselen van olie. Ditzelfde geldt voor de UV-vloeistof. Tevens kent deze aircomachine 2 extra druksensoren waardoor in het testproces nog nauwkeuriger gemeten wordt

Eigenschappen:

  • Geschikt voor koudemiddel 1234yf
  • EGEA Certificaat
  • 2 extra druksensoren
  • 2 containers voor olie &
...
Voeg toe aan offerte
specificaties
Tankinhoud
20 liter
Extra
Druksensoren HP/LP
Extra bediening
Remote control app
Koudemiddel
1234yf
Serviceslangen
4,5 meter
downloads
Logo BrainBee

Over BrainBee

BrainBee bestaat al dertig jaar en heeft een indrukwekkende staat van dienst opgebouwd als het gaat om aircoservice apparatuur. De Brainbee technieken bieden unieke voordelen aan voor de garage en biedt tegelijkertijd een zeer bedrijfszekere werking aan waardoor je probleemloos kunt blijven werken. 

0
Volg ons!

Helaas: Deze pagina is nog niet beschikbaar. Houd onze site in de gaten, wij werken er aan!