TECO PRO ADAS

TECO PRO ADAS uitlijnsysteem
Logo TECO
Lees meer over TECO

TECO PRO ADAS

Hét meest geavanceerde ADAS kalibratie systeem voor personenwagenvoertuigen en bussen (APK2). Door gebruik te maken van CCD uitlijnsensoren, gecombineerd met bluetooth afstands sensoren kan het paneel snel en accuraat op de juiste positie worden gezet door slechts 1 persoon. Tevens kan tijdens het kalibratieproces een uitlijn pre-check worden uitgevoerd zodat in het rapport komt te staan onder welke uitlijning is gekalibreerd. Sterker nog, je kan de meetkoppen als een volwaardige uitlijner gebruiken!

NEXION - TECO

Nexion is het moederbedrijf van meerdere automotive equipment bedrijven. Dit bedrijf heeft al meer dan 60 jaar aan ervaring! Onder het moederbedrijf vallen merknamen zoals TECO, Corghi, Mondolfo, SICE voor o.a. wielservice maar ook Technomotor voor Diagnose. Door de unieke combinatie van al deze kennis in 1 bedrijf is de perfecte combi voor het meest ideale ADAS kalibratie systeem.:

Kennis en Know-how

Bij CBX Nederland is buiten de producten om ook een hele hoop kennis er know-how op het gebied alle voorkomende ADAS vraagstukken. Hierdoor kunnen wij, naast een goed ADAS kalibratiesysteem, ook het juiste advies geven. Dus wilt u weten wat belangrijk is op het gebied van ADAS kalibraties? Wij lichten u graag in over de belangrijke aspecten omtrent ADAS!

https://www.cbx-nederland.nl/adas/adas-bijeenkomsten

 

...
Voeg toe aan offerte
video
specificaties
downloads
Logo TECO

Over TECO

TECO en CBX werken sinds 2010 samen aan het bedienen van de Nederlandse markt met de meest hoogwaardige en gebruiksvriendelijke demontagemachines en balanceermachines. Als onderdeel van de grote Nexion groep biedt TECO daarnaast zeer veel andere hoogwaardige producten zoals uitlijnsystemen, ADAS kalibratie apparatuur, hefbruggen en nog veel meer. 

Wat TECO kenmerkt is dat het een jong, dynamisch team achter zich heeft terwijl het een lange historie heeft. Daarnaast staat TECO zich voor op niet alleen het leveren van hoogwaardige producten, maar ook op de kwaliteit van alles van productie tot eindlevering. Een goed gedocumenteerd product, duidelijke afspraken en het lang leveren van onderdelen voor apparatuur die al uit productie is zijn een paar van de grote voordelen van het samenwerken met TECO.

0
Volg ons!

Helaas: Deze pagina is nog niet beschikbaar. Houd onze site in de gaten, wij werken er aan!