MAHLE TechPro Digital ADAS 2.0

ADAS uitlijnsysteem
Logo MAHLE
Lees meer over MAHLE

MAHLE TechPro Digital ADAS 2.0

Het Mahle TechPro Digital ADAS 2.0 systeem is hét systeem voor het efficiënt en eenvoudig kalibreren van de ADAS systemen. Door de nieuwe sensoren en automatische hoogteverstelling in de versie 2.0 is het instellen van de unit nu nog eenvoudiger geworden! Daarnaast is het systeem zeer ruimtebesparend omdat u dus niet voor elk ander voertuig een nieuw paneel hoeft te plaatsen. Tevens beweegt het scherm met de auto mee waardoor u het voertuig niet recht voor het paneel hoeft te zetten, of het paneel voor een 2e stap nog wat verder moet verplaatsen.

Advanced Driver Assistant Systems (ADAS), rijtaak-ondersteunende voorzieningen, zijn op steeds meer moderne auto’s te vinden. Deze systemen kunnen een aanzienlijke bijdrage leveren aan verkeersveiligheid van inzittenden en medeweggebruikers, maar ook aan doorstroming en het milieu. Deze systemen moeten na een vervanging van een ruit of schade aan een voertuig ook gekalibreerd worden. Ofwel, dit werk gaat u steeds vaker terug zien in uw werkplaats! Benieuwd hoe goed deze oplossing werkt? 

Voeg toe aan offerte
specificaties
downloads
Logo MAHLE

Over MAHLE

Mahle is een enorme speler in de automotive aftermarket. Bekend van bijvoorbeeld de sponsoring van het Ferrari F1 team kan Mahle met recht een wereldspeler genoemd worden. Met de emissie- en airco service apparatuur van Mahle haalt u dus apparatuur in huis die nauwkeurig, betrouwbaar en gebruiksvriendelijk is.

0
Volg ons!

Helaas: Deze pagina is nog niet beschikbaar. Houd onze site in de gaten, wij werken er aan!